Openbare Basisschool De Coepel

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Openbare Basisschool De Coepel in Nuis. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Openbare Basisschool De Coepel
ADRES
STRAATNAAM: 
COENDERSLAAN 25; 9364PJ; NUIS
WOONPLAATS: 
Nuis
POSTCODE: 
9364 PJ
GEMEENTE: 
Marum
POSTCODEGEBIED: 
Roden
PROVINCE: 
Groningen
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Openbare Basisschool De Coepel kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Nuis laten berekenen en tonen.
MAP

COENDERSLAAN 25, 9364PJ, NUIS, Nederland

Openbare Basisschool De Coepel met het hoofdkantoor in COENDERSLAAN 25, 9364PJ, NUIS, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Openbare Basisschool De Coepel kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Openbare Basisschool De Coepel.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
594549568
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Openbare Basisschool De Coepel de internationale nummer +31 594549568 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Openbare Basisschool De Coepel contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Openbare Basisschool De Coepel vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Openbare Basisschool De Coepel sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Nuis of vanuit een ander regio in Groningen en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Nuis in Groningen.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: