Openbare Basisschool De Globe

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Openbare Basisschool De Globe in Rotterdam. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Openbare Basisschool De Globe
ADRES
STRAATNAAM: 
ZWARTEWAALSTRAAT 38; 3081HZ; ROTTERDAM
WOONPLAATS: 
Rotterdam
POSTCODE: 
3081 HZ
GEMEENTE: 
Rotterdam
POSTCODEGEBIED: 
Rotterdam
PROVINCE: 
Zuid-Holland
STRAAT: 
Zwartewaalstraat
REGIO: 
West
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Openbare Basisschool De Globe kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Zwartewaalstraat in Rotterdam laten berekenen en tonen.
MAP

ZWARTEWAALSTRAAT 38, 3081HZ, ROTTERDAM, Nederland

Openbare Basisschool De Globe met het hoofdkantoor in ZWARTEWAALSTRAAT 38; 3081HZ; ROTTERDAM, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Openbare Basisschool De Globe kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Openbare Basisschool De Globe.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
104848282
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Openbare Basisschool De Globe de internationale nummer +31 104848282 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Openbare Basisschool De Globe contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Openbare Basisschool De Globe vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Openbare Basisschool De Globe sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Rotterdam of vanuit een ander regio in Zuid-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Rotterdam in Zuid-Holland.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: