Openbare Basisschool De Horst

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Openbare Basisschool De Horst in de Wijk. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Openbare Basisschool De Horst
ADRES
STRAATNAAM: 
BURG D LA S BRIETWG 42; 7957AK; DE WIJK
WOONPLAATS: 
de Wijk
POSTCODE: 
7957 AK
GEMEENTE: 
De Wolden
POSTCODEGEBIED: 
Hoogeveen
PROVINCE: 
Drenthe
STRAAT: 
Burgemeester de la S. Brietweg
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Openbare Basisschool De Horst kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Burgemeester de la S. Brietweg in de Wijk laten berekenen en tonen.
MAP

BURG D LA S BRIETWG 42, 7957AK, DE WIJK, Nederland

Openbare Basisschool De Horst met het hoofdkantoor in BURG D LA S BRIETWG 42, 7957AK, DE WIJK, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Openbare Basisschool De Horst kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Openbare Basisschool De Horst.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
522441942
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Openbare Basisschool De Horst de internationale nummer +31 522441942 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Openbare Basisschool De Horst contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Openbare Basisschool De Horst vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Openbare Basisschool De Horst sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in de Wijk of vanuit een ander regio in Drenthe en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van de Wijk in Drenthe.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: