Openbare Basisschool De Kleihorn

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Openbare Basisschool De Kleihorn in Groningen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Openbare Basisschool De Kleihorn
ADRES
STRAATNAAM: 
FULTSEMAHEERD 88; 9736CT; GRONINGEN
WOONPLAATS: 
Groningen
POSTCODE: 
9736 CT
GEMEENTE: 
Groningen
POSTCODEGEBIED: 
Groningen
PROVINCE: 
Groningen
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Openbare Basisschool De Kleihorn kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Groningen laten berekenen en tonen.
MAP

FULTSEMAHEERD 88, 9736CT, GRONINGEN, Nederland

Openbare Basisschool De Kleihorn met het hoofdkantoor in FULTSEMAHEERD 88; 9736CT; GRONINGEN, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Openbare Basisschool De Kleihorn kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Openbare Basisschool De Kleihorn.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
505418984
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Openbare Basisschool De Kleihorn de internationale nummer +31 505418984 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Openbare Basisschool De Kleihorn contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Openbare Basisschool De Kleihorn vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Openbare Basisschool De Kleihorn sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Groningen of vanuit een ander regio in Groningen en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Groningen in Groningen.
basis-, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: