Openbare Basisschool De Klimboom

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Openbare Basisschool De Klimboom in Ewijk. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Openbare Basisschool De Klimboom
ADRES
STRAATNAAM: 
VAN HEEMSTRAWEG 5; 6644KE; EWIJK
WOONPLAATS: 
Ewijk
POSTCODE: 
6644 KE
GEMEENTE: 
Beuningen
POSTCODEGEBIED: 
Wijchen
PROVINCE: 
Gelderland
STRAAT: 
Van Heemstraweg
REGIO: 
Oosten
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Openbare Basisschool De Klimboom kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Van Heemstraweg in Ewijk laten berekenen en tonen.
MAP

VAN HEEMSTRAWEG 5, 6644KE, EWIJK, Nederland

Openbare Basisschool De Klimboom met het hoofdkantoor in VAN HEEMSTRAWEG 5; 6644KE; EWIJK, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Openbare Basisschool De Klimboom kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Openbare Basisschool De Klimboom.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
487521304
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Openbare Basisschool De Klimboom de internationale nummer +31 487521304 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Openbare Basisschool De Klimboom contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Openbare Basisschool De Klimboom vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Openbare Basisschool De Klimboom sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Ewijk of vanuit een ander regio in Gelderland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Ewijk in Gelderland.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: