Openbare Basisschool De Kolk

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Openbare Basisschool De Kolk in Lutjewinkel. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Openbare Basisschool De Kolk
ADRES
STRAATNAAM: 
WEEREWEG 32; 1732LL; LUTJEWINKEL
WOONPLAATS: 
Lutjewinkel
POSTCODE: 
1732 LL
GEMEENTE: 
Hollands Kroon
POSTCODEGEBIED: 
Heerhugowaard
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Weereweg
REGIO: 
West
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Openbare Basisschool De Kolk kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Weereweg in Lutjewinkel laten berekenen en tonen.
MAP

WEEREWEG 32, 1732LL, LUTJEWINKEL, Nederland

Openbare Basisschool De Kolk met het hoofdkantoor in WEEREWEG 32; 1732LL; LUTJEWINKEL, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Openbare Basisschool De Kolk kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Openbare Basisschool De Kolk.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
224541366
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Openbare Basisschool De Kolk de internationale nummer +31 224541366 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Openbare Basisschool De Kolk contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Openbare Basisschool De Kolk vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Openbare Basisschool De Kolk sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Lutjewinkel of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Lutjewinkel in Noord-Holland.
basis-, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: