Openbare Basisschool De Meerpaal

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Openbare Basisschool De Meerpaal in Lemmer. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Openbare Basisschool De Meerpaal
ADRES
STRAATNAAM: 
SCHOKKER 2; 8531BW; LEMMER
WOONPLAATS: 
Lemmer
POSTCODE: 
8531 BW
GEMEENTE: 
De Friese Meren
POSTCODEGEBIED: 
Joure
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Openbare Basisschool De Meerpaal kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Lemmer laten berekenen en tonen.
MAP

SCHOKKER 2, 8531BW, LEMMER, Nederland

Openbare Basisschool De Meerpaal met het hoofdkantoor in SCHOKKER 2; 8531BW; LEMMER, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Openbare Basisschool De Meerpaal kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Openbare Basisschool De Meerpaal.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
514561434
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Openbare Basisschool De Meerpaal de internationale nummer +31 514561434 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Openbare Basisschool De Meerpaal contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Openbare Basisschool De Meerpaal vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Openbare Basisschool De Meerpaal sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Lemmer of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Lemmer in Friesland.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: