Openbare Basisschool De Piramide Loc Boe

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Openbare Basisschool De Piramide Loc Boe in Haarlem. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Openbare Basisschool De Piramide Loc Boe
ADRES
STRAATNAAM: 
SEMMELWEISSTRAAT 5; 235CT; HAARLEM
WOONPLAATS: 
Haarlem
POSTCODE: 
235 CT
GEMEENTE: 
Haarlem
POSTCODEGEBIED: 
Haarlem
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Semmelweisstraat
REGIO: 
West
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Openbare Basisschool De Piramide Loc Boe kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Semmelweisstraat in Haarlem laten berekenen en tonen.
MAP

SEMMELWEISSTRAAT 5, 235CT, HAARLEM, Nederland

Openbare Basisschool De Piramide Loc Boe met het hoofdkantoor in SEMMELWEISSTRAAT 5, 235CT, HAARLEM, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Openbare Basisschool De Piramide Loc Boe kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Openbare Basisschool De Piramide Loc Boe.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
23533297
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Openbare Basisschool De Piramide Loc Boe de internationale nummer +31 23533297 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Openbare Basisschool De Piramide Loc Boe contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Openbare Basisschool De Piramide Loc Boe vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Openbare Basisschool De Piramide Loc Boe sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Haarlem of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Haarlem in Noord-Holland.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: