Openbare Basisschool De Sparrenhoek

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Openbare Basisschool De Sparrenhoek in Bergschenhoek. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Openbare Basisschool De Sparrenhoek
ADRES
STRAATNAAM: 
DE ZILVERSPAR 1; 2661AP; BERGSCHENHOEK
WOONPLAATS: 
Bergschenhoek
POSTCODE: 
2661 AP
GEMEENTE: 
Lansingerland
POSTCODEGEBIED: 
Delft
PROVINCE: 
Zuid-Holland
STRAAT: 
De Zilverspar
REGIO: 
West
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Openbare Basisschool De Sparrenhoek kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar De Zilverspar in Bergschenhoek laten berekenen en tonen.
MAP

DE ZILVERSPAR 1, 2661AP, BERGSCHENHOEK, Nederland

Openbare Basisschool De Sparrenhoek met het hoofdkantoor in DE ZILVERSPAR 1, 2661AP, BERGSCHENHOEK, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Openbare Basisschool De Sparrenhoek kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Openbare Basisschool De Sparrenhoek.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
15214161
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Openbare Basisschool De Sparrenhoek de internationale nummer +31 15214161 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Openbare Basisschool De Sparrenhoek contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Openbare Basisschool De Sparrenhoek vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Openbare Basisschool De Sparrenhoek sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Bergschenhoek of vanuit een ander regio in Zuid-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Bergschenhoek in Zuid-Holland.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: