Openbare Basisschool De Spoorzoeker

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Openbare Basisschool De Spoorzoeker in Capelle aan den IJssel. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Openbare Basisschool De Spoorzoeker
ADRES
STRAATNAAM: 
WISSELSPOOR 2; 2908AC; CAPELLE A/D IJSSEL
WOONPLAATS: 
Capelle aan den IJssel
POSTCODE: 
2908 AC
GEMEENTE: 
Capelle aan den IJssel
POSTCODEGEBIED: 
Capelle aan den IJssel
PROVINCE: 
Zuid-Holland
STRAAT: 
Wisselspoor
REGIO: 
West
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Openbare Basisschool De Spoorzoeker kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Wisselspoor in Capelle aan den IJssel laten berekenen en tonen.
MAP

WISSELSPOOR 2, 2908AC, CAPELLE A/D IJSSEL, Nederland

Openbare Basisschool De Spoorzoeker met het hoofdkantoor in WISSELSPOOR 2; 2908AC; CAPELLE A/D IJSSEL, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Openbare Basisschool De Spoorzoeker kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Openbare Basisschool De Spoorzoeker.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
104516680
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Openbare Basisschool De Spoorzoeker de internationale nummer +31 104516680 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Openbare Basisschool De Spoorzoeker contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Openbare Basisschool De Spoorzoeker vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Openbare Basisschool De Spoorzoeker sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Capelle aan den IJssel of vanuit een ander regio in Zuid-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Capelle aan den IJssel in Zuid-Holland.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: