Openbare Basisschool De Tandem

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Openbare Basisschool De Tandem in Roden. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Openbare Basisschool De Tandem
ADRES
STRAATNAAM: 
KLIMOP 2; 9301PK; RODEN
WOONPLAATS: 
Roden
POSTCODE: 
9301 PK
GEMEENTE: 
Noordenveld
POSTCODEGEBIED: 
Roden
PROVINCE: 
Drenthe
STRAAT: 
Klimop
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Openbare Basisschool De Tandem kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Klimop in Roden laten berekenen en tonen.
MAP

KLIMOP 2, 9301PK, RODEN, Nederland

Openbare Basisschool De Tandem met het hoofdkantoor in KLIMOP 2; 9301PK; RODEN, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Openbare Basisschool De Tandem kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Openbare Basisschool De Tandem.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
505017172
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Openbare Basisschool De Tandem de internationale nummer +31 505017172 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Openbare Basisschool De Tandem contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Openbare Basisschool De Tandem vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Openbare Basisschool De Tandem sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Roden of vanuit een ander regio in Drenthe en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Roden in Drenthe.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: