Openbare Basisschool De Trime

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Openbare Basisschool De Trime in Beetsterzwaag. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Openbare Basisschool De Trime
ADRES
STRAATNAAM: 
DE WISSEL 2; 9244EW; BEETSTERZWAAG
WOONPLAATS: 
Beetsterzwaag
POSTCODE: 
9244 EW
GEMEENTE: 
Opsterland
POSTCODEGEBIED: 
Drachten
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Openbare Basisschool De Trime kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Beetsterzwaag laten berekenen en tonen.
MAP

DE WISSEL 2, 9244EW, BEETSTERZWAAG, Nederland

Openbare Basisschool De Trime met het hoofdkantoor in DE WISSEL 2; 9244EW; BEETSTERZWAAG, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Openbare Basisschool De Trime kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Openbare Basisschool De Trime.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
512381714
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Openbare Basisschool De Trime de internationale nummer +31 512381714 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Openbare Basisschool De Trime contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Openbare Basisschool De Trime vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Openbare Basisschool De Trime sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Beetsterzwaag of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Beetsterzwaag in Friesland.
basis-, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: