Openbare Basisschool Hemmelgaard

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Openbare Basisschool Hemmelgaard in Wierden. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Openbare Basisschool Hemmelgaard
ADRES
STRAATNAAM: 
SCHOOLSTRAAT 27; 7642AS; WIERDEN
WOONPLAATS: 
Wierden
POSTCODE: 
7642 AS
GEMEENTE: 
Wierden
POSTCODEGEBIED: 
Almelo
PROVINCE: 
Overijssel
STRAAT: 
Schoolstraat
REGIO: 
Oosten
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Openbare Basisschool Hemmelgaard kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Schoolstraat in Wierden laten berekenen en tonen.
MAP

SCHOOLSTRAAT 27, 7642AS, WIERDEN, Nederland

Openbare Basisschool Hemmelgaard met het hoofdkantoor in SCHOOLSTRAAT 27; 7642AS; WIERDEN, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Openbare Basisschool Hemmelgaard kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Openbare Basisschool Hemmelgaard.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
546572675
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Openbare Basisschool Hemmelgaard de internationale nummer +31 546572675 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Openbare Basisschool Hemmelgaard contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Openbare Basisschool Hemmelgaard vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Openbare Basisschool Hemmelgaard sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Wierden of vanuit een ander regio in Overijssel en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Wierden in Overijssel.
basis-, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: