Openbare Basisschool Karrepad

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Openbare Basisschool Karrepad in Groningen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Openbare Basisschool Karrepad
ADRES
STRAATNAAM: 
VAN OLDENBARNEVELTLAAN 6; 9716EJ; GRONINGEN
WOONPLAATS: 
Groningen
POSTCODE: 
9716 EJ
GEMEENTE: 
Groningen
POSTCODEGEBIED: 
Groningen
PROVINCE: 
Groningen
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Openbare Basisschool Karrepad kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Groningen laten berekenen en tonen.
MAP

VAN OLDENBARNEVELTLAAN 6, 9716EJ, GRONINGEN, Nederland

Openbare Basisschool Karrepad met het hoofdkantoor in VAN OLDENBARNEVELTLAAN 6; 9716EJ; GRONINGEN, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Openbare Basisschool Karrepad kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Openbare Basisschool Karrepad.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
505774236
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Openbare Basisschool Karrepad de internationale nummer +31 505774236 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Openbare Basisschool Karrepad contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Openbare Basisschool Karrepad vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Openbare Basisschool Karrepad sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Groningen of vanuit een ander regio in Groningen en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Groningen in Groningen.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: