Openbare Basisschool Tweespan

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Openbare Basisschool Tweespan in Lemmer. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Openbare Basisschool Tweespan
ADRES
STRAATNAAM: 
BETELGEUZE 4; 8531MV; LEMMER
WOONPLAATS: 
Lemmer
POSTCODE: 
8531 MV
GEMEENTE: 
De Friese Meren
POSTCODEGEBIED: 
Joure
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Openbare Basisschool Tweespan kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Lemmer laten berekenen en tonen.
MAP

BETELGEUZE 4, 8531MV, LEMMER, Nederland

Openbare Basisschool Tweespan met het hoofdkantoor in BETELGEUZE 4; 8531MV; LEMMER, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Openbare Basisschool Tweespan kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Openbare Basisschool Tweespan.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
514563303
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Openbare Basisschool Tweespan de internationale nummer +31 514563303 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Openbare Basisschool Tweespan contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Openbare Basisschool Tweespan vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Openbare Basisschool Tweespan sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Lemmer of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Lemmer in Friesland.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: