Pius X School

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Pius X School in Bergschenhoek. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Pius X School
ADRES
STRAATNAAM: 
DE GOUDWINDE 1; 2661KZ; BERGSCHENHOEK
WOONPLAATS: 
Bergschenhoek
POSTCODE: 
2661 KZ
GEMEENTE: 
Lansingerland
POSTCODEGEBIED: 
Delft
PROVINCE: 
Zuid-Holland
STRAAT: 
De Goudwinde
REGIO: 
West
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Pius X School kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar De Goudwinde in Bergschenhoek laten berekenen en tonen.
MAP

DE GOUDWINDE 1, 2661KZ, BERGSCHENHOEK, Nederland

Pius X School met het hoofdkantoor in DE GOUDWINDE 1; 2661KZ; BERGSCHENHOEK, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Pius X School kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Pius X School.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
105213460
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Pius X School de internationale nummer +31 105213460 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Pius X School contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Pius X School vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Pius X School sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Bergschenhoek of vanuit een ander regio in Zuid-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Bergschenhoek in Zuid-Holland.
basis-, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: