Plantage, Huize

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Plantage, Huize in Amsterdam. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Plantage, Huize
ADRES
STRAATNAAM: 
H Polakln 11a; 1018CP; Amsterdam
WOONPLAATS: 
Amsterdam
POSTCODE: 
1018 CP
GEMEENTE: 
Amsterdam
POSTCODEGEBIED: 
Amsterdam
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Henri Polaklaan
REGIO: 
West
Bejaarden - Verzorgingstehuizen.Voor de aankomst met de auto naar Plantage, Huize kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Henri Polaklaan in Amsterdam laten berekenen en tonen.
MAP

H Polakln 11a, 1018CP, Amsterdam, Nederland

Plantage, Huize met het hoofdkantoor in H Polakln 11a; 1018CP; Amsterdam, Nederland, Bejaarden - Verzorgingstehuizen.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Bejaarden - Verzorgingstehuizen of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Plantage, Huize kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Plantage, Huize.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
020 4274357
FAXAPPARAAT: 
020 4274267
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Plantage, Huize de internationale nummer +31 020 4274357 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Plantage, Huize contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Plantage, Huize vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 020 4274267 of aan de email adres van het bedrijf Plantage, Huize sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Bejaarden - Verzorgingstehuizen in Amsterdam of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Bejaarden - Verzorgingstehuizen van Amsterdam in Noord-Holland.
bejaarden, -, verzorgingstehuizenMeer Bedrijven in deze branche: