Prins Willem Alexanderschool

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Prins Willem Alexanderschool in De Lier. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Prins Willem Alexanderschool
ADRES
STRAATNAAM: 
VAN HAEMSTEDESTRAAT 28; 2678TX; DE LIER
WOONPLAATS: 
De Lier
POSTCODE: 
2678 TX
GEMEENTE: 
Westland
POSTCODEGEBIED: 
Delft
PROVINCE: 
Zuid-Holland
STRAAT: 
Van Haemstedestraat
REGIO: 
West
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Prins Willem Alexanderschool kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Van Haemstedestraat in De Lier laten berekenen en tonen.
MAP

VAN HAEMSTEDESTRAAT 28, 2678TX, DE LIER, Nederland

Prins Willem Alexanderschool met het hoofdkantoor in VAN HAEMSTEDESTRAAT 28; 2678TX; DE LIER, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Prins Willem Alexanderschool kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Prins Willem Alexanderschool.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
174514395
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Prins Willem Alexanderschool de internationale nummer +31 174514395 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Prins Willem Alexanderschool contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Prins Willem Alexanderschool vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Prins Willem Alexanderschool sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in De Lier of vanuit een ander regio in Zuid-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van De Lier in Zuid-Holland.
basis-, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: