Prinses Beatrixschool

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Prinses Beatrixschool in Lemmer. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Prinses Beatrixschool
ADRES
STRAATNAAM: 
SCHOKKER 4; 8531BW; LEMMER
WOONPLAATS: 
Lemmer
POSTCODE: 
8531 BW
GEMEENTE: 
De Friese Meren
POSTCODEGEBIED: 
Joure
PROVINCE: 
Friesland
REGIO: 
Noord
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Prinses Beatrixschool kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Lemmer laten berekenen en tonen.
MAP

SCHOKKER 4, 8531BW, LEMMER, Nederland

Prinses Beatrixschool met het hoofdkantoor in SCHOKKER 4; 8531BW; LEMMER, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Prinses Beatrixschool kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Prinses Beatrixschool.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
514560482
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Prinses Beatrixschool de internationale nummer +31 514560482 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Prinses Beatrixschool contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Prinses Beatrixschool vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Prinses Beatrixschool sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Lemmer of vanuit een ander regio in Friesland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Lemmer in Friesland.
basis-, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: