Rk Basisschool De Schakel

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Rk Basisschool De Schakel in Oudenbosch. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Rk Basisschool De Schakel
ADRES
STRAATNAAM: 
ST. ANNASTRAAT 28; 4731HT; OUDENBOSCH
WOONPLAATS: 
Oudenbosch
POSTCODE: 
4731 HT
GEMEENTE: 
Halderberge
POSTCODEGEBIED: 
Roosendaal
PROVINCE: 
Noord-Brabant
STRAAT: 
Sint Annastraat
REGIO: 
Zuid
Basis- and Kleuteronderwij, Soort Onderwijs: Basisschool.Voor de aankomst met de auto naar Rk Basisschool De Schakel kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Sint Annastraat in Oudenbosch laten berekenen en tonen.
MAP

ST. ANNASTRAAT 28, 4731HT, OUDENBOSCH, Nederland

Rk Basisschool De Schakel met het hoofdkantoor in ST. ANNASTRAAT 28, 4731HT, OUDENBOSCH, Nederland, Basis- and Kleuteronderwij.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Basis- and Kleuteronderwij of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Rk Basisschool De Schakel kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Rk Basisschool De Schakel.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
165312937
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Rk Basisschool De Schakel de internationale nummer +31 165312937 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Rk Basisschool De Schakel contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Rk Basisschool De Schakel vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Rk Basisschool De Schakel sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Basis- and Kleuteronderwij in Oudenbosch of vanuit een ander regio in Noord-Brabant en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Basis- and Kleuteronderwij van Oudenbosch in Noord-Brabant.
basis, kleuteronderwijMeer Bedrijven in deze branche: