Stichting Beeldende Kunst Amsterdam

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Stichting Beeldende Kunst Amsterdam in Amsterdam. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Stichting Beeldende Kunst Amsterdam
ADRES
STRAATNAAM: 
VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT 15; 1051AZ; AMSTERDAM
WOONPLAATS: 
Amsterdam
POSTCODE: 
1051 AZ
GEMEENTE: 
Amsterdam
POSTCODEGEBIED: 
Amsterdam
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Van Limburg Stirumstraat
REGIO: 
West
Organisaties and Verenigingen, Zalenexploitatie, Diensten: Kunstcentra. Verenigingen: Kunstuitleen Federaties.Voor de aankomst met de auto naar Stichting Beeldende Kunst Amsterdam kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Van Limburg Stirumstraat in Amsterdam laten berekenen en tonen.
MAP

VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT 15, 1051AZ, AMSTERDAM, Nederland

Stichting Beeldende Kunst Amsterdam met het hoofdkantoor in VAN LIMBURG STIRUMSTRAAT 15; 1051AZ; AMSTERDAM, Nederland, Organisaties and Verenigingen, Zalenexploitatie.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Organisaties and Verenigingen, Zalenexploitatie of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Stichting Beeldende Kunst Amsterdam kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Stichting Beeldende Kunst Amsterdam.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
206880520
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Stichting Beeldende Kunst Amsterdam de internationale nummer +31 206880520 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Stichting Beeldende Kunst Amsterdam contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Stichting Beeldende Kunst Amsterdam vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Stichting Beeldende Kunst Amsterdam sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Organisaties and Verenigingen, Zalenexploitatie in Amsterdam of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Organisaties and Verenigingen, Zalenexploitatie van Amsterdam in Noord-Holland.
organisaties, verenigingen, zalenexploitatieMeer Bedrijven in deze branche: