Verpleeghuis Wittenberg

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Verpleeghuis Wittenberg in Amsterdam. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Verpleeghuis Wittenberg
ADRES
STRAATNAAM: 
NIEUWE KERKSTRAAT 159; 118VL; AMSTERDAM
WOONPLAATS: 
Amsterdam
POSTCODE: 
118 VL
GEMEENTE: 
Amsterdam
POSTCODEGEBIED: 
Amsterdam
PROVINCE: 
Noord-Holland
STRAAT: 
Nieuwe Kerkstraat
REGIO: 
West
Bejaardeninstellingen and Serviceflat, Diensten: Verzorgingstehuizen.Voor de aankomst met de auto naar Verpleeghuis Wittenberg kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar Nieuwe Kerkstraat in Amsterdam laten berekenen en tonen.
MAP

NIEUWE KERKSTRAAT 159, 118VL, AMSTERDAM, Nederland

Verpleeghuis Wittenberg met het hoofdkantoor in NIEUWE KERKSTRAAT 159, 118VL, AMSTERDAM, Nederland, Bejaardeninstellingen and Serviceflat.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Bejaardeninstellingen and Serviceflat of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Verpleeghuis Wittenberg kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Verpleeghuis Wittenberg.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
26225388
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Verpleeghuis Wittenberg de internationale nummer +31 26225388 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Verpleeghuis Wittenberg contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Verpleeghuis Wittenberg vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer +31 of aan de email adres van het bedrijf Verpleeghuis Wittenberg sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Bejaardeninstellingen and Serviceflat in Amsterdam of vanuit een ander regio in Noord-Holland en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Bejaardeninstellingen and Serviceflat van Amsterdam in Noord-Holland.
bejaardeninstellingen, serviceflatMeer Bedrijven in deze branche: