Woon- En Zorgcentrum Dunninghe

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Woon- En Zorgcentrum Dunninghe in de Wijk. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Woon- En Zorgcentrum Dunninghe
ADRES
STRAATNAAM: 
PRINS CLAUSLAAN 6; 7957EA; DE WIJK
WOONPLAATS: 
de Wijk
POSTCODE: 
7957 EA
GEMEENTE: 
De Wolden
POSTCODEGEBIED: 
Hoogeveen
PROVINCE: 
Drenthe
REGIO: 
Noord
Bejaardeninstellingen and Serviceflat, Diensten: Bejaardentehuizen.Voor de aankomst met de auto naar Woon- En Zorgcentrum Dunninghe kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in de Wijk laten berekenen en tonen.
MAP

PRINS CLAUSLAAN 6, 7957EA, DE WIJK, Nederland

Woon- En Zorgcentrum Dunninghe met het hoofdkantoor in PRINS CLAUSLAAN 6; 7957EA; DE WIJK, Nederland, Bejaardeninstellingen and Serviceflat.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Bejaardeninstellingen and Serviceflat of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Woon- En Zorgcentrum Dunninghe kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Woon- En Zorgcentrum Dunninghe.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
522442380
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Woon- En Zorgcentrum Dunninghe de internationale nummer +31 522442380 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Woon- En Zorgcentrum Dunninghe contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Woon- En Zorgcentrum Dunninghe vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Woon- En Zorgcentrum Dunninghe sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Bejaardeninstellingen and Serviceflat in de Wijk of vanuit een ander regio in Drenthe en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Bejaardeninstellingen and Serviceflat van de Wijk in Drenthe.
bejaardeninstellingen, serviceflatMeer Bedrijven in deze branche: