Zorgcentrum Pelsterhof

Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Zorgcentrum Pelsterhof in Groningen. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact gegevens, zowel de email adres en de website.

BEDRIJF: 
Zorgcentrum Pelsterhof
ADRES
STRAATNAAM: 
PELSTERSTRAAT 51; 9711KK; GRONINGEN
WOONPLAATS: 
Groningen
POSTCODE: 
9711 KK
GEMEENTE: 
Groningen
POSTCODEGEBIED: 
Groningen
PROVINCE: 
Groningen
REGIO: 
Noord
Bejaardeninstellingen and Serviceflat, Diensten: Bejaardentehuizen.Voor de aankomst met de auto naar Zorgcentrum Pelsterhof kunt u via >>mijn route<< een route beschrijving van uw start punt naar in Groningen laten berekenen en tonen.
MAP

PELSTERSTRAAT 51, 9711KK, GRONINGEN, Nederland

Zorgcentrum Pelsterhof met het hoofdkantoor in PELSTERSTRAAT 51; 9711KK; GRONINGEN, Nederland, Bejaardeninstellingen and Serviceflat.
Als u een eigen artikel over het onderwerp Bejaardeninstellingen and Serviceflat of over een algemeen onderwerp van de informatieportaal openbaar wilt maken, dan kunt u de >>PREMIUM ACCOUNT<< gebruiken.Bij vragen met betrekking tot Zorgcentrum Pelsterhof kunt uw direct contact opnemen met onder het volgend nummer. Of u vindt de juiste contact person op de website van Zorgcentrum Pelsterhof.

CONTACT DETAILS
TELEFOONNUMMER: 
505746100
Vanuit het buitenland kunt u voor meer informatie over Zorgcentrum Pelsterhof de internationale nummer +31 505746100 bellen! Daar kunt uw informatie krijgen over met de juiste contact persoon van Zorgcentrum Pelsterhof contact opnemen.
Schriftelijke verzoeken en mededelingen voor Zorgcentrum Pelsterhof vanuit het buitenland kun u aan de internationale faxnummer of aan de email adres van het bedrijf Zorgcentrum Pelsterhof sturen.Zoeken
Bent u een bedrijf vanuit de gebied Bejaardeninstellingen and Serviceflat in Groningen of vanuit een ander regio in Groningen en bent nog niet ingeschreven, kunt u uw ondernemen met een eigene pagina via de menu >>BEDRIJF INSCHRIJVEN<< inschrijven.
Hier vind u een lijst met andere bedrijven uit het gebied Bejaardeninstellingen and Serviceflat van Groningen in Groningen.
bejaardeninstellingen, serviceflatMeer Bedrijven in deze branche: